Kādus ēdienus var pagatavot ar Melderi Wood 2kg kokoglēm?

Kādus ēdienus var pagatavot ar Melderi Wood 2kg kokoglēm?

Melderi Wood kokogles ir ideāls kurināmais dārza ballītēm un āra grila pasākumiem. Ar augstu kvalitāti un ilgtspējību. Kokogļu maisiņš var sniegt daudzveidīgas ēdienu iespējas. Šeit ir aprakstīts, kādus gardumus varat pagatavot, izmantojot šo kurināmo.

1. Sulīgi steiki

Melderi Wood kokogles nodrošina stabilu un vienmērīgu temperatūru, kas ir ideāla steiku cepšanai. Ar šīm kokoglēm Jūs varat pagatavot līdz pat 4 lieliem liellopa steikiem, iegūstot perfektu kraukšķīgu garoziņu un sulīgu vidu.

2. Dārzeņu grilējums

Grilēti dārzeņi ir lielisks veids, kā papildināt jebkuru maltīti. 2kg kokogļu ir pietiekami, lai pagatavotu lielu daudzumu dažādu dārzeņu, piemēram, papriku, cukīni, baklažānus un sīpolus. Grilēti dārzeņi uz šīm kokoglēm iegūst smalku dūmu garšu un kraukšķīgu tekstūru.

3. BBQ cāļa spārniņi

Mūsu kokogles ir piemērotas arī BBQ cāļa spārniņu pagatavošanai. Ar 2kg maisiņu Jūs varat pagatavot līdz pat 30 cāļa spārniņiem. Kokogles nodrošina vienmērīgu cepšanas procesu, ļaujot marinādei karamelizēties un radīt neatvairāmu garšu.

4. Grilēti augļi desertā

Neaizmirstiet par desertu! Grilēti augļi, piemēram, ananasi, persiki un banāni, ir lielisks veids, kā noslēgt maltīti. 2kg Melderi Wood kokogļu ir vairāk nekā pietiekami, lai pagatavotu gardus un sulīgus grilētus augļus, kas būs patīkams un veselīgs deserts.

Jūs varat viegli pagatavot daudzveidīgus un garšīgus ēdienus, padarot jebkuru dārza pasākumu īpašu ik katram.  Šī produkta augstā kvalitāte un efektivitāte garantē, ka Jūsu ēdieni vienmēr būs izcili garšīgi.